• Welkom bij Selfidence
  • trainen van zelfverdediging
  • omgaan met agressie
  • weerbaar omgaan met conflicten

Een sportschool waar iedereen welkom is!

Over Selfidence

Over Selfidence

Selfidence is een sportschool dat in hoofdzaak vechtsport- en conditietrainingen aanbiedt. Ook bieden we cursussen “Omgaan met agressie”, “Weerbaarheid” aan voor particulieren en bedrijven. Dit alles in een gemoedelijke en gezellige sfeer tijdens privébegeleiding in de eigen privé sportaccommodatie te Lubbeek of op locatie van de klant. Let op: Selfidence werkt enkel op afspraak.

We verwelkomen alle conditionele niveaus en alle technische niveaus bij Selfidence. Wat uw conditie ook is, deze zal steeds beter worden naarmate je trainingen bij ons. Iedereen heeft verschillende redenen en doelen om vechtsport te beoefenen, zij het fitness/conditie, zelfverdediging of gewoon meer zelfvertrouwen kweken. Wij zullen er alles aan doen en het beste van onszelf geven om samen met jou het gewenste doel te bereiken!

Waarom de naam Selfidence?

De naam Selfidence is niet zomaar gekozen. Enerzijds staat “Selfidence” voor Selfdefence en anderzijds voor Confidence. Zelfverdediging, zelfzeker voelen, positief ingesteld zijn en met zelfvertrouwen door het leven gaan, eigen lichaamskennis hebben, enzovoort.

Selfidence biedt in hoofdzaak het zelfverdedigingssysteem “Kali Sikaran” aan. De slogan van kali sikaran international is immers: “Selfdefence with confidence”. Ook de traditionele vorm van de Thaise vechtsport muay thai kan aan bod komen op vraag van de klant.

Card image cap

Tim Iliaens

Starten bij Selfidence

Het starten van een nieuwe uitdaging is soms eng en intimiderend , maar maak je geen zorgen! Aan de slag gaan bij Selfidence is gemakkelijk!

Weet je niet precies wat je zoekt?

Stuur ons een e-mail en wij zullen je meer dan graag advies geven. Nieuwe starters zijn van harte welkom om mee te doen aan een gratis proeftraining waar we tegemoet komen aan alle niveaus.

Weet je al wat je zoekt?

Geef ons een seintje of stuur ons een mailtje zodat we een proefles voor u kunnen regelen.

Als we een proefles hebben vastgelegd krijgt u ons adres en als u op de dag van de proefles problemen heeft met het vinden van de zaal, geef ons dan gerust een belletje zodat we je ergens kunnen ontmoeten. Voor je proefles heb je een korte broek/joggingbroek en T-shirt nodig. Je kan best ook een flesje water voorzien! Wij zorgen voor de rest van het nodige materiaal, tenzij u uw eigen pads en handschoenen wilt gebruiken .

Als je de eerste keer 15 minuten vroeger kan komen voor aanvang van de proefles, kunnen we de nodige vragen beantwoorden en je helpen bij het invullen van het registratieformulier. Zo ben je zeker dat je tijdig klaar bent om aan de proefles te beginnen.

Aanbod

Privé-trainingen

Het is mogelijk om in een privésfeer te trainen bij Selfidence. Tijdens de privé trainingen staat de sporter centraal. Dit kan best vergeleken worden met de Personal Coach, one-on-one trainingen. Tijdens privé-trainingen kan er specifiek gewerkt worden aan spiermassa, gewichtscontrole, zelfvertrouwen, enz.

Het is tevens mogelijk om onder privé-trainingen met een mini-groepje te werken. Zo kan een klant met zijn of haar partner of met een groepje vrienden (max 6) onder privé omstandigheden komen trainen. Uiteraard aan dezelfde condities en voorwaarden als de one-on-one trainingen.

Kali Sikaran

Kali sikaran international is opgericht door Punong Guro Johan Skälberg. Kali sikaran maakt gebruik van een bewezen en succesvol programma.
Het is een eenvoudig systeem, zonder al te veel complexe technieken. Zelfvertrouwen, weerbaarheid, zelfverdediging en conditie staan centraal in dit unieke concept.

Muay Thai & Kick Boxing

Muay thai of thaiboksen is een oude vechtsport die al eeuwen in Thailand wordt beoefend. Het thaiboksen is in Thailand de nationale sport en is zeer populair. Het huidige muay thai is indirect afkomstig uit de gewapende vechtkunst krabi krabong.

Contact

Laat van je horen!

Vul onderstaand formulier in of stuur een email om contact te nemen

Social

Nuttige Links

http://kalisikaran.com

Klik om te bezoeken

http://www.teamphoenixmartialarts.com

Klik om te bezoeken

http://www.thaiboxing.com

Klik om te bezoeken